Dispositivi & Accessori
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Prep. 15min
Totale 1h 45min
4 porties
Ingredienti
Seitanrol
-
ui gevierendeeld100 g
-
knoflookteentjes2
-
15 g tomatenpureePortugese rode peperpasta15 g
-
sojasaus30 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt100 g
-
verse peterselie30 g
-
bloem tarwegluten200 g
-
water1100 g
-
courgette in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
wortel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
selderstengel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)1
-
verse basilicum10 g
-
llha-kaas (gezouten zachte kaas)60 g
-
broodje, droog40 g
-
ei1
Champagnerijst
-
bakolie30 g
-
knoflookteentjes2
-
sjalot30 g
-
water500 g
-
500 g mousserende witte wijnChampagne500 g
-
zout1 tl
-
saffraan, gemalen1 snuifje
-
rijst350 g
-
pecannoten50 g
-
gedroogde bananenchips50 g
-
verse bieslook gehakt1 el
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
2401.4 mg
Proteine
54.7 g
Calorie
4083.6 kJ /
976 kcal
Grassi
28.4 g
Fibre
5.8 g
Grassi saturi
8.7 g
Carboidrati
104.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
140 jaar Vorwerk
16 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Cider-Kipstoofpot
Nessuna valutazione
Groentesandwiches
Nessuna valutazione
Inktvis "à Lagareiro"
Nessuna valutazione
Veggie regenboog pizza
Nessuna valutazione
Pizza Margherita
2h 10min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Spaghetti muffins
55min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Batbout met kaas
30min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nessuna valutazione