Dispositivi & Accessori
Glutenvrije quiche Lorraine
Prep. 30min
Totale 1h 30min
8 sneetjes
Ingredienti
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 sneetje
Sodio
575.7 mg
Proteine
9.5 g
Calorie
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Grassi
24.8 g
Fibre
1.6 g
Grassi saturi
12.3 g
Carboidrati
14.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Glutenvrij bakken
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Glutenvrije gevulde pepers
Nessuna valutazione
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Gestoomde spinaziecake
35min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Nessuna valutazione
Bananenbrood
1h 50min
Gebakken buns
Nessuna valutazione
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nessuna valutazione
Quinoapuddings met frambozensaus
Nessuna valutazione
Pompoenbrood
1h 45min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Dadel curry dip
5min