Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
TM6 TM5

Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)

4.5 (25 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
  • 40 g fresh turmeric, peeled and cut into pieces
  • 50 g fresh galangal, peeled and cut into pieces
  • 10 makrut lime leaves
  • 50 g vegetable oil
  • 10 g Korean chilli paste (gochujang)
  • ¾ tsp ground turmeric
  • 500 g coconut cream
  • 20 g palm sugar
  • 300 g coconut water
  • 1 tsp fish sauce, standard or vegan
  • 1 - 2 pinches xanthan gum (see Tips)
  • 20 g freshly squeezed lime juice

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1986.8 kJ / 474.9 kcal
Proteine
5.7 g
Carboidrati
29.4 g
Grassi
38.5 g
Grassi saturi
25.7 g
Fibre
4.1 g
Sodio
337.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative