Dispositivi & Accessori
Pear and ginger paste
Prep. 10min
Totale 26h 25min
800 g
Ingredienti
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 800 g
Sodio
19.8 mg
Proteine
3.9 g
Calorie
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Grassi
1.1 g
Fibre
23.8 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
624 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Sour cream pastry
25min
Ossobuco Milanese
3h 25min
Peach and custard cream muffins
50min
Easy citrus pie
1h
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9h
Steamed rhubarb (300-450 g)
20min
Caramelised red onion chutney
24h
Portuguese bread
3h 30min
Boston Bun
2h 45min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Tomato passata
1h 40min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h