Cranberry and rosemary chutney
TM6 TM5 TM31

Cranberry and rosemary chutney

4.8 (99 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 220 g raw sugar
  • 125 g red wine vinegar
  • 185 g water
  • 4 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only
  • 1 cinnamon quill
  • 10 whole black peppercorns
  • 1 fresh bay leaf or dried bay leaf
  • ¼ tsp ground nutmeg, plus extra to taste
  • 340 g dried cranberries
  • 1 - 2 pinches sea salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Valori nutritivi
per 945 g
Calorie
7843 kJ / 1871 kcal
Proteine
4.7 g
Carboidrati
453.6 g
Grassi
5.7 g
Grassi saturi
0.7 g
Fibre
30.2 g
Sodio
349.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative