Dispositivi & Accessori
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
Prep. 5min
Totale 1h 10min
15 portions
Ingredienti
-
water1500 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
candied winter melon cut in halves100 g
-
brown sugar50 - 100 g
-
dried longans50 g
-
red dates50 g
-
white fungus soaked to soften, hard part removed, cut in small pieces10 g
-
lemon (opzionale)1 slice
-
basil seeds (opzionale) soaked in 200 g water for 15 minutes1 tsp
-
malva nuts (opzionale) soaked in 300 g water for 15 minutes4
-
raisins (opzionale)10 g
-
pearl barley (opzionale) cooked (see tips)20 g
-
roasted peanuts (opzionale)20 g
-
small sagos (opzionale) cooked20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1 mg
Proteine
1 g
Calorie
293 kJ /
70 kcal
Grassi
1 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
16 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Toasted Peanuts
20 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Coconut Jelly
3 Std. 15 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min