Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
TM6 TM5

Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)

4.5 (6 valutazioni )

Ingredienti

Pulut susu

  • 300 g glutinous rice (pulut susu)
  • 900 g water
  • 500 g fresh coconut milk
  • 1 tsp salt
  • 2 pandan leaves, tied into knots

Serunding udang

  • 4 fresh red chillies, deseeded
  • 2 red bird's eye chillies (cili padi), deseeded (opzionale)
  • 50 g dried shrimp, soaked to soften
  • 1 stalk fresh lemongrass, white part only
  • 50 g shallots
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp ground coriander
  • ¼ tsp ground cumin
  • ¼ tsp ground fennel
  • ½ tsp salt
  • 300 g fresh grated coconut
  • 70 g cooking oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
5304 kJ / 1269 kcal
Proteine
17 g
Carboidrati
95 g
Grassi
97 g
Grassi saturi
72 g
Fibre
19 g
Sodio
1045 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative