Dispositivi & Accessori
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
Prep. 20min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
Tahini Yogurt
-
silken tofu cut into pieces6 oz
-
plain yogurt6 oz
-
tahini1 ½ oz
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water1 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced14 oz
-
salted butter1 oz
-
2 tsp dry sherrymirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis (see Tip)1 tsp
-
red miso (or akamiso)1 tbsp
-
ground white pepper to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1523.4 mg
Proteine
24.8 g
Calorie
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Grassi
18.8 g
Fibre
7.2 g
Grassi saturi
6.5 g
Carboidrati
86.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Healthy Happy Gut
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Nessuna valutazione
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Basic Quinoa
35min
Seitan
40min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Boosted Iced Matcha Latte
5min