Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into wedges
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 250 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g pancetta, cut into pieces
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 200 g dry red wine
- 1200 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 6-7 cm)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 50 g tomato paste
- 300 g tomato passata
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1300 g potatoes, peeled and cut into thick slices (approx. 1 cm)
- 150 g frozen peas
- 150 g cold water
- 1 tbsp cornflour
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3987.8 kJ / 953.1 kcal
- Proteine
- 44.5 g
- Carboidrati
- 59.4 g
- Grassi
- 57.4 g
- Grassi saturi
- 22.7 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodio
- 410.9 mg
Ricette alternative
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Tomato passata
1h 40 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
French onion dip
45 Min
Chicken in chipotle sauce
40min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Yiayia's Pastitsio
1h 40 min
Swedish meatballs and mash
50min
Traditional sausage rolls
50min