![Chicken and risoni bake Chicken and risoni bake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/98517835-64ff-48e7-a123-2f4aa2433df5/Derivates/56b2a65f-1d41-40f4-9a90-124ca2aeef59.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g dried risoni pasta
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 garlic cloves
- 1 bunch asparagus, cut into pieces, stalks and tips kept separate
- 1 onion, cut into quarters
- 1 broccoli stem (approx. 150 g), cut into pieces (see Tips)
- 1 cauliflower stem (approx. 100 g), cut into pieces (see Tips)
- 180 g dry white wine
- 50 g unsalted butter
- 350 g water
- 1 tbsp Dijon mustard
- 4 sprigs fresh thyme or herbs of choice, leaves only (see Tips)
- 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1941.5 kJ / 464 kcal
- Proteine
- 40.6 g
- Carboidrati
- 36.9 g
- Grassi
- 14.9 g
- Grassi saturi
- 6.3 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodio
- 262.6 mg
Ricette alternative
Broccoli and ham pasta bake
1h
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Lamb sausage ragu
30min
Chicken Pizzaiola
50min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min.
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Apricot Chicken
35 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min