Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g cheddar cheese
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 large onion, cut into quarters
- 2 carrots (approx. 250 g), cut into pieces
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into pieces
- 1 zucchini (approx. 200 g), cut into pieces
- 200 g fresh brown mushrooms, cut into halves
- 500 g beef mince, broken into pieces
- 600 g floury potatoes, red and blue varieties, cut into pieces (1 cm)
- 600 g sweet potato, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g tomato paste
- 40 g plain flour
- 80 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tbsp Dijon mustard
- ¾ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp dried mixed herbs
- 150 g frozen peas
- 30 g salted butter
- 100 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2590.2 kJ / 619.1 kcal
- Proteine
- 26.9 g
- Carboidrati
- 59.6 g
- Grassi
- 31 g
- Grassi saturi
- 12.9 g
- Fibre
- 9.2 g
- Sodio
- 582.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Hidden veg sausage rolls
45min
No fail mash potato
20min
Curried sausages
40min
Apricot Chicken
35 min
Easy lamb hotpot
2u.
Baked Chicken Pizzaiola
55 Min
"Marry me" chicken pasta
30min
Low waste chicken lasagne
1u. 30min
All in one bowl bolognese
40min
Broccoli and ham pasta bake
1u.
Traditional sausage rolls
50min