Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g cheddar cheese
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 large onion, cut into quarters
- 2 carrots (approx. 250 g), cut into pieces
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into pieces
- 1 zucchini (approx. 200 g), cut into pieces
- 200 g fresh brown mushrooms, cut into halves
- 500 g beef mince, broken into pieces
- 600 g floury potatoes, red and blue varieties, cut into pieces (1 cm)
- 600 g sweet potato, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g tomato paste
- 40 g plain flour
- 80 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tbsp Dijon mustard
- ¾ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp dried mixed herbs
- 150 g frozen peas
- 30 g salted butter
- 100 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2590.2 kJ / 619.1 kcal
- Proteine
- 26.9 g
- Carboidrati
- 59.6 g
- Grassi
- 31 g
- Grassi saturi
- 12.9 g
- Fibre
- 9.2 g
- Sodio
- 582.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Easy lamb hotpot
2h
No fail mash potato
20 min
Creamy beef curry
1h 15min
Curried sausages
40min
Family Meatloaf
1h 10 min
Apricot Chicken
35 min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Traditional sausage rolls
50min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Chicken and risoni bake
1h 15min
Low waste chicken lasagne
1h 30min