Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- 200 g brown onion, cut into wedges
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g pancetta, cut into small pieces
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 200 g dry red wine
- 1200 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 6-7 cm)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 300 g tomato passata
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- grated Parmesan cheese, to serve
- cooked pasta of choice or side of choice (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2344.8 kJ / 560.4 kcal
- Proteine
- 28.8 g
- Carboidrati
- 10.5 g
- Grassi
- 42.6 g
- Grassi saturi
- 17 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodio
- 284 mg
Ricette alternative
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Creamy chicken curry and rice
45min
Easy lamb hotpot
2h
Creamy beef curry
1h 15min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Chicken laksa
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Cottage pie
1h 30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min