Korean Spiralized Cucumber Salad
TM6

Korean Spiralized Cucumber Salad

4.9 (14 valutazioni )

Ingredienti

  • 400 - 500 g cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
  • 5 g fresh coriander leaves
  • 2 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 1 Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
  • 15 g rice vinegar
  • ½ tsp caster sugar
  • 30 g light soy sauce
  • 2 pinches fine sea salt
  • sesame seeds, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
441 kJ / 105.4 kcal
Proteine
2.3 g
Carboidrati
7.6 g
Grassi
7.9 g
Grassi saturi
1.1 g
Fibre
1.1 g
Sodio
493.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative