Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

4.5 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
    o 1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • 10 ½ oz water, divided
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp sugar
    o 1 tsp barley malt extract
  • 17 ½ oz bread flour
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
  • 2 tsp fine sea salt
  • 7 oz potatoes, thinly sliced (see Tip)
  • 1 - 2 pinches coarse sea salt, to sprinkle, to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2439.4 kJ / 583 kcal
Proteine
18.8 g
Carboidrati
100.1 g
Grassi
11.1 g
Fibre
4.4 g
Sodio
1090.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative