Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

(Nessuna valutazione)

Ingredienti

  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces
    o 30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces
  • 300 g water
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp sugar
    o 1 tsp barley malt syrup
  • 500 g bread flour
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp salt, fine
  • extra virgin olive oil, to grease
  • 200 g potato, thinly sliced (see Tip)
  • 1 - 2 pinch sea salt, coarse, to sprinkle, to taste
  • 1 - 2 sprig rosemary, fresh, leaves only, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2477.3 kJ / 592.1 kcal
Proteine
19.1 g
Carboidrati
100.9 g
Grassi
11.6 g
Fibre
4.4 g
Sodio
1318.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative