Vegetable Stock Paste
TM5 TM6

Vegetable Stock Paste

4.8 (94 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1¼ in.) (opzionale)
  • 7 oz celery stalks, cut into pieces
  • 9 oz carrots, cut into pieces
  • 3 ½ oz onions, halved
  • 3 ½ oz tomatoes, cut into pieces
  • 5 ½ oz zucchini, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 2 oz fresh mushrooms
  • 1 dried bay leaf (opzionale)
  • 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley
  • 4 ½ oz coarse salt
  • 1 oz dry white wine
    o 1 oz water
  • 1 tbsp olive oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
323.7 kJ / 77.4 kcal
Proteine
2.1 g
Carboidrati
11.9 g
Grassi
2.9 g
Grassi saturi
0.5 g
Fibre
4.4 g
Sodio
8304.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative