Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp paprika
- 1 tsp coriander seeds
- ¼ tsp cumin seeds
- 5 ½ oz carrots, cut into 1 in. pieces (approx. 2 med. carrots)
- 4 oz red bell peppers, cut into 2 in. pieces (approx. ½ lg. pepper)
- 4 oz green bell peppers, cut into 2 in. pieces (approx. ½ lg. pepper)
- 12 ½ oz yellow onions, quartered (approx. 2 med. onions)
- 5 garlic cloves
- 4 serrano chilies, seeds and stems removed
- 1 oz olive oil
- 16 oz sirloin steak, cubed (½ in.)
- 1 can red kidney beans (15 oz), drained
- 1 can diced tomatoes (15 oz)
- 2 tbsp tomato paste
-
2
tbsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube - 1 oz dark chocolate, 70% cacao
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1526 kJ / 364.7 kcal
- Proteine
- 21.8 g
- Carboidrati
- 28.6 g
- Grassi
- 18.5 g
- Grassi saturi
- 6.3 g
- Fibre
- 7.9 g
- Sodio
- 368.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Creamy Tomato Soup
30 min
Shepherd's Pie
1u. 15min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Chicken Garam Masala
50min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Chicken Marsala
40min
Turkey Chili
45min
Picadillo (Texas Hash)
40min