Beef Stock Paste
TM5 TM6

Beef Stock Paste

4.9 (15 valutazioni )

Ingredienti

  • 10 ½ oz beef, sinew free, cut into pieces
  • 10 ½ oz mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 5 ½ oz coarse salt
  • 1 oz red wine
    o 1 oz water
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
647.4 kJ / 154.7 kcal
Proteine
18.5 g
Carboidrati
10.8 g
Grassi
4.2 g
Grassi saturi
1.7 g
Fibre
4.2 g
Sodio
15329.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative