Risotto with Parmesan Cheese
TM6 TM5

Risotto with Parmesan Cheese

4.6 (64 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
  • 1 shallot (approx. 1 oz)
  • 1 ½ oz unsalted butter, divided
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 2 oz dry white wine
  • 25 oz water
  • 1 stock cube, beef or vegetable
    o 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1788.8 kJ / 427.5 kcal
Proteine
9 g
Carboidrati
59.5 g
Grassi
15.4 g
Grassi saturi
7.9 g
Fibre
0.5 g
Sodio
597.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative