Dispositivi & Accessori
Vegetable Soup
Prep. 15min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
-
potatoes cut into pieces10 ½ oz
-
tomatoes halved3 ½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces14 oz
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water to taste21 oz
-
½ oz olive oilunsalted butter½ oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
2 g
Calorie
367 kJ /
88 kcal
Grassi
2 g
Fibre
3 g
Carboidrati
12 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Banana Bread
1h 50min
Apple Sauce
20min
Mashed Potatoes
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Minestrone
45min
Spanish Rice
30min
Creamy Tomato Soup
30min
Cod with Citrus Butter
50min
Leek and Potato Soup
40min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Basic Soup Purée
45min