Dispositivi & Accessori
Meat Sauce
Prep. 20min
Totale 1h 45min
14 portions
Ingredienti
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves5
-
tomato paste1 tbsp
-
olive oil½ oz
-
dry red wine4 oz
-
4 oz waterbeef broth4 oz
-
canned crushed tomatoes (3 x 15 oz cans)45 oz
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground beef cut into pieces16 oz
-
spicy Italian sausages casings removed, cut into pieces7 oz
-
cooked pasta to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
482.4 mg
Proteine
9.5 g
Calorie
773.5 kJ /
184.9 kcal
Grassi
12.2 g
Fibre
2.1 g
Grassi saturi
4.2 g
Carboidrati
8.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Steamed Rice
25min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Spanish Rice
35min
Mixed Herbs Rice
35min
Avocado Tuna Salad
5min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Beef Stroganoff
40min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Chicken Salad Sandwich
15min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min