Asparagus Cream Soup
TM5 TM6

Asparagus Cream Soup

4.5 (60 valutazioni )

Ingredienti

  • 14 oz white asparagus, peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)
  • 3 ½ oz potatoes, cut into pieces
  • 2 oz yellow onions, halved
  • 1 garlic clove
  • 20 oz water, divided
  • 1 vegetable stock cube
    o 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 oz spreadable cheese
    o 2 oz cream cheese
  • 2 - 3 ½ oz sour cream
    o 2 - 3 ½ oz Greek yogurt
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
394.2 kJ / 94.2 kcal
Proteine
4.5 g
Carboidrati
7.1 g
Grassi
5.9 g
Grassi saturi
3.3 g
Fibre
2 g
Sodio
219.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative