Dispositivi & Accessori
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
Prep. 30min
Totale 1h 30min
4 portion
Ingredienti
-
pork belly meat, boneless, with rind735 g
-
mustard45 - 60 g
-
salt divided, to taste7 pinches
-
black pepper, ground2 - 3 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
caper, pickled drained60 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
water995 g
-
rice, white, long-grain255 g
-
carrot cut into half moons (1.5 cm)285 g
-
red bell pepper cut into pieces (2.5 cm)140 g
-
yellow pepper cut into pieces (1 in.)140 g
-
zucchini cut into pieces (2.5 cm)395 g
-
garlic clove2
-
honey140 g
-
45 g soy saucetamari sauce45 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1520.5 mg
Proteine
26.4 g
Calorie
6195.9 kJ /
1480.9 kcal
Grassi
110 g
Fibre
6.3 g
Grassi saturi
37.4 g
Carboidrati
97.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Air-Fry Sensor
9 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
Hand Roll Sushi
1h
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Spaghetti Carbonara
40min
Liquid Caramel
Nessuna valutazione
Caprese Frittata
30min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Browned Pork Rice
1h
Spaghetti Muffins
55min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1h 45min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4h 55min
Caprese Omelette
30min
Macaroni carbonara
30min