Dispositivi & Accessori
Ratatouille
Prep. 15min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
ripe tomatoes cut into pieces (¼ in.-¾ in.)10 ½ oz
-
red bell peppers cut into pieces (¼ in.-¾ in.)3 ½ oz
-
mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
eggplants cut into pieces (¼ in.-¾ in.)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (¼ in.-¾ in.)7 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
593.4 mg
Proteine
2.7 g
Calorie
397.8 kJ /
95.1 kcal
Grassi
4.1 g
Fibre
4.9 g
Grassi saturi
0.6 g
Carboidrati
13.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Mashed Potatoes
50min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Minestrone
45min
Vegetable Soup
35min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Basque Chicken
1h 10min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Cod with Citrus Butter
50min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min