Dispositivi & Accessori
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Prep. 15min
Totale 1h 30min
6 portions
Ingredienti
-
butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube800 g
-
garlic cloves2
-
shallots cut in pieces60 g
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease60 g
-
sesame oil10 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
light soy sauce20 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
cheddar cheese, gratedmozzarella cheese grated400 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1082.2 mg
Proteine
23.9 g
Calorie
997.9 kJ /
238.5 kcal
Grassi
7.4 g
Fibre
4.8 g
Grassi saturi
3.7 g
Carboidrati
22.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Let's Spiralize
25 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Mojito
5min
Poached Eggs
15min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nessuna valutazione
Spiralized spicy pickled carrots
Nessuna valutazione
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Rye bread rolls
12h
Breakfast burritos
45min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Banana and raspberry soft serve
5min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min