Dispositivi & Accessori
Warm beetroot dish
Prep. 5min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
226.5 mg
Proteine
2.5 g
Calorie
568 kJ /
135 kcal
Grassi
8 g
Fibre
4.4 g
Grassi saturi
4.4 g
Carboidrati
11.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Polish cuisine: Dinner and sides
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Plum paste
1h
Savoury potato bundt
1h 55min
Tuscan bean soup
30min
Spicy cauliflower soup
20min
Spiced red wine pears
45min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Zucchini soup
25min
Beetroot salad
10min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Spring frittata
1h 15min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min