Dispositivi & Accessori
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Prep. 10min
Totale 50min
4 portion
Ingredienti
-
paneer cheese cubed (3.5 cm/1 in.)200 g
-
garam masala4 tsp
-
cumin, ground2 tsp
-
rice, brown "low GI" (see Tip)140 g
-
water995 g
-
zucchini cubed (1.5 cm/½ in.)85 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
onion cut into halves140 g
-
ginger, fresh peeled and sliced1 inch
-
garlic clove2
-
chilli, green, long trimmed½
-
cilantro, fresh tiges et racines, feuilles réservées1 bunch
-
baby spinach, fresh200 g
-
chickpea, canned no-added salt, rinsed and drained395 g
-
plain yogurt high protein (see Tip)100 g
-
chilli, green, long thinly sliced, to garnish½
-
lemon cut into wedges
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
475 mg
Proteine
20.2 g
Calorie
1879.2 kJ /
449.1 kcal
Grassi
12.8 g
Fibre
15.6 g
Grassi saturi
2.6 g
Carboidrati
68.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Recipes for Diabetics - CA
11 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Nessuna valutazione
Creamy Potato Salad
Nessuna valutazione
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Southwest Quinoa
40min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min