Leftover Vegetable Hummus
TM6

Leftover Vegetable Hummus

5.0 (11 valutazioni )

Ingredienti

  • 240 g cooked white chickpeas (1 x 400 g can)
  • 250 - 300 g leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)
  • 50 - 75 g tahini, to taste (see Tip)
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • ½ - 1 garlic clove, to taste
  • ½ - 1 tsp ground cumin, to taste
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • parsley, fresh, finely chopped, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
944 kJ / 226 kcal
Proteine
7 g
Carboidrati
20 g
Grassi
14 g
Grassi saturi
1.8 g
Fibre
5.8 g
Sodio
282 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative