Dispositivi & Accessori
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Prep. 5min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
Vegan 'Parmesan'
-
blanched almonds100 g
-
cashew nuts100 g
-
nutritional yeast flakes (vegetarian)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
Spaghetti
-
water1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
dried wholewheat spaghetti350 g
-
fresh basil20 g
-
garlic cloves2
-
ripe avocados cut in pieces320 g
-
limes juice only (30 g)2
-
olive oil30 g
-
yellow cherry tomatoes quartered150 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
16 g
Calorie
2184 kJ /
522 kcal
Grassi
18 g
Carboidrati
71 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Demo Recipe Cards
52 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Shakshuka in the Varoma
30min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Vegan Burgers
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Vegan Burgers
45min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Caprese Omelette
30min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min