Dispositivi & Accessori
Gluten free loaves
Prep. 10min
Totale 2h 15min
20 slices
Ingredienti
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
white rice flour plus extra to dust200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
water to spray
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
286.5 mg
Proteine
2.5 g
Calorie
560.8 kJ /
134 kcal
Grassi
0.6 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
0.1 g
Carboidrati
30.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Wholegrain scones
30min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Grain free wraps
15min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gwinganna biryani
25h 20min
Caprese omelette
30min
15-minute noodles
15min