Dispositivi & Accessori
Gluten free sticky date puddings
Prep. 10min
Totale 1h 5min
12 portions
Ingredienti
Sticky date puddings
-
unsalted butter plus extra for greasing100 g
-
raw almonds370 g
-
pitted dates270 g
-
water80 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
honey140 g
-
eggs3
-
Greek yoghurt70 g
Caramel sauce
-
pouring (whipping) cream250 g
-
brown sugar140 g
-
unsalted butter cut into cubes100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pecan nuts for decorating (optional)12
-
ice cream for serving (optional)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
208.7 mg
Proteine
11 g
Calorie
2598 kJ /
618.5 kcal
Grassi
44.4 g
Fibre
5.7 g
Grassi saturi
17.7 g
Carboidrati
45.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Good food, gluten free
94 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Gluten free lemon tart
2h 25min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Chunky choc nut brownie
35min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Passionfruit and coconut slice
5h
Gluten free pizza base
35min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Orange and almond cake
2h 20min