Gluten free sticky date puddings
TM6 TM5 TM31

Gluten free sticky date puddings

4.6 (83 valutazioni )

Ingredienti

Sticky date puddings

  • 100 g unsalted butter, plus extra for greasing
  • 370 g raw almonds
  • 270 g pitted dates
  • 80 g water
  • 1 ½ tsp bicarbonate of soda
  • 140 g honey
  • 3 eggs
  • 70 g Greek yoghurt

Caramel sauce

  • 250 g pouring (whipping) cream
  • 140 g brown sugar
  • 100 g unsalted butter, cut into cubes
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 12 pecan nuts, for decorating (optional)
  • ice cream, for serving (optional)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2598 kJ / 618.5 kcal
Proteine
11 g
Carboidrati
45.2 g
Grassi
44.4 g
Grassi saturi
17.7 g
Fibre
5.7 g
Sodio
208.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative