Dispositivi & Accessori
Cider-Kipstoofpot
Prep. 15min
Totale 1h 40min
4 porties
Ingredienti
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 4 porties
Sodio
1126 mg
Proteine
287.6 g
Calorie
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Grassi
250.5 g
Fibre
7.1 g
Grassi saturi
68.2 g
Carboidrati
64.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nessuna valutazione
Sloppy Gold Rush Burgers
Nessuna valutazione
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Hummus
5min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nessuna valutazione
Driekoningentaart met pompoen
Nessuna valutazione
Lams- en Quinoastoofpot
Nessuna valutazione
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Dubai Chocolate Tiramisu
Nessuna valutazione
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nessuna valutazione
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min