Dispositivi & Accessori
Baked artichoke dip
Prep. 5min
Totale 35min
420 gram
Ingredienti
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 50 g
Sodio
411.2 mg
Proteine
6.5 g
Calorie
761.9 kJ /
181 kcal
Grassi
14 g
Fibre
2.3 g
Grassi saturi
3.9 g
Carboidrati
6.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Blue Cheese Dressing
10min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Caesar salad dressing
10min
Raspberry-infused vinegar
73h 10min
Miso dressing
5min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Leek and smoked salmon dip
55min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Smoked salmon mousse
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min