Dispositivi & Accessori
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Prep. 1h 30min
Totale 12h
8 pieces
Ingredienti
Strawberry filling
-
gelatine powder1 tsp
-
water2 tbsp
-
120 g strawberry, frozen, previously thawedstrawberry120 g
-
sugar20 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Coconut mousse
-
gelatine powder3 tsp
-
water3 tbsp
-
white chocolate cut into pieces120 g
-
coconut milk180 g
-
cream, min. 30% fat good quality, strongly cooled, straight from the fridge300 g
Meringue tops
-
egg whites2
-
sugar110 g
Decoration
-
white chocolate cut into pieces50 g
-
cream, min. 30% fat30 g
-
coconut, flaked for decoration
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
51.6 mg
Proteine
4.5 g
Calorie
1575 kJ /
376.4 kcal
Grassi
25.3 g
Fibre
0.4 g
Grassi saturi
16.7 g
Carboidrati
32.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Nester TM7
30 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Geode Cake
4h
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4h 30min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1h 20min
Japanese Bakery Special Custard
2h
Bubur Lambuk Terengganu
50min
Mee Siam Kuah
1h 5min
Mee Soto
1h 10min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Ayam Balado
45min