Dispositivi & accessori
Piadina uit Emilia Romagna
Prep. 10min
Totale 15min
6 porties
Ingredienti
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Calorie
2711 kJ /
648 kcal
Proteine
24.5 g
Carboidrati
67 g
Grassi
33.2 g
Fibre
3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Gevarieerd koken elke dag
52 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Matzeballen
Değerlendirme yok
Charoset
15 dk
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 dk
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2sa 30 dk
Spookachtige pizza
Değerlendirme yok
Tarte Tatin
2sa
Pierogi met vlees
1sa
Hazelnootijs
Değerlendirme yok
Dropijs
8sa 30 dk
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1sa 30 dk
Koffielikeur
40 dk
Gestoomd volkorenbrood
2sa