Dispositivi & accessori
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Prep. 15min
Totale 45min
12 stuks
Ingredienti
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (opzionale)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
7 g
Calorie
1039 kJ /
248 kcal
Grassi
15.5 g
Carboidrati
20.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pauzehapjes
9 ricette
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Brownies van zoete aardappel
1h
Gestoomde spinaziecake
35min
Veggie regenboog pizza
Nessuna valutazione
Ingemaakte citroenen
Nessuna valutazione
Linzenbrood
1h 55min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Energiesmoothie
10min
Stoofgerecht met tofu
30min
Garnituur van courgette
30min