Dispositivi & accessori
Barbecue onions (500 g)
Prep. 5min
Totale 45min
500 g
Ingredienti
-
oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into wedges (1 cm)500 g
-
beer (see Tips)50 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard10 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 500 g
Sodio
619.8 mg
Proteine
6.2 g
Calorie
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Grassi
40.8 g
Fibre
9 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
65.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
High Heat Basics: Onions
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Chicken velouté meal (TM6)
45min