Dispositivi & accessori
Rum baba
Prep. 15min
Totale 3h
12 portions
Ingredienti
Baba
-
eggs8
-
white sugar50 g
-
salted butter cut into pieces160 g
-
dried instant yeast15 g
-
baker's flour450 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith1
-
water600 g
-
ground cinnamon1 - 2 pinches
-
honey60 g
-
white sugar250 g
-
white rum200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
167.5 mg
Proteine
9.9 g
Calorie
1703.3 kJ /
405.5 kcal
Grassi
16.5 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
8.4 g
Carboidrati
55.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Mini rum baba bundts
2h
Choux pastry
1h
Homemade cheese slices
1h 15min
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1h
Coconut rum sauce
15min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Almond tuiles
30min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Poppy seed strudel
3h 15min
Pavlova
6h
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min