Dispositivi & accessori
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Prep. 5min
Totale 5h
8 pieces
Ingredienti
Glutinous rice layer
-
glutinous rice100 g
-
water for soaking
-
blue clitoria flowers (bunga telang)10 g
-
hot water50 g
-
coconut milk80 g
-
salt1 pinch
-
coconut oil
-
water800 g
-
pandan leaves cut in 3 cm length2
Pandan custard layer
-
pandan leaves cut in 5 cm length (see tips)10
-
water600 g
-
coconut milk100 g
-
egg1
-
sugar50 g
-
tapioca flour30 g
-
white rice flour20 g
-
potato starch15 g
-
salt½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
184.9 mg
Proteine
2.5 g
Calorie
639.8 kJ /
152.9 kcal
Grassi
4 g
Fibre
0.1 g
Grassi saturi
3.4 g
Carboidrati
24.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Nester TM7
30 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Char Kway Teow
25min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Chinese Tea Eggs
1h
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Singapore Chilli Crab
50min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Singapore Laksa
55min
Sambal Brinjal
40min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min