Dispositivi & accessori
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Prep. 5min
Totale 15min
1 kop
Ingredienti
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (opzionale)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 kop
Sodio
1616 mg
Proteine
25 g
Calorie
6954 kJ /
1659 kcal
Grassi
173 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
82 g
Carboidrati
6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Indikken modus
17 ricette
Benelux
Benelux
Sauzen
14 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Hollandaisesaus
15min
Koken van jasmijnrijst
35min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Aspergesoep met citroen
55min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Appels met cidersabayon
Nessuna valutazione
Hongaarse champignonsoep
30min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Hollandaisesaus
15min