Dispositivi & accessori
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Prep. 15min
Totale 2h 30min
15 pieces
Ingredienti
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
12.3 mg
Proteine
1.7 g
Calorie
671.1 kJ /
159.8 kcal
Grassi
10.9 g
Fibre
0.3 g
Grassi saturi
6.3 g
Carboidrati
14.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Number Cake
2h
Homemade ricotta
1h 15min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Cooked mayonnaise
5min
Caramel sauce
1h 30min
Brioche burger buns
2h 10min
Angel cake
5h 15min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Burnt orange marmalade
14h 20min