Dispositivi & accessori
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Prep. 40min
Totale 1h 10min
4 portions
Ingredienti
-
onions cut in halves350 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (opzionale)1
-
juniper berries (opzionale)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil3 tbsp
-
milk140 g
-
butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
47 g
Calorie
2467 kJ /
590 kcal
Grassi
25 g
Fibre
6.4 g
Carboidrati
37 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Pineapple and Orange Glazed Ham
Nessuna valutazione
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Salmon tartare
10min
Chilli con carne
40min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Beef Stroganoff
1h
Tomato rice
30min
Mashed potatoes
50min
Steamed rice
25min
Berry foam
10min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min