Dispositivi & accessori
Indonesian yellow spice paste
Prep. 10min
Totale 40min
500 g
Ingredienti
-
garlic clove100 g
-
eschalot100 g
-
candlenuts toasted100 g
-
lemongrass cut into thin slices100 g
-
fresh ginger cut into thin slices50 g
-
fresh galangal cut into thin slices50 g
-
fresh turmeric cut into pieces40 g
-
vegetable oil125 g
-
water125 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 500 g
Sodio
1950.2 mg
Proteine
24.3 g
Calorie
9682 kJ /
2314.1 kcal
Grassi
204 g
Fibre
25 g
Grassi saturi
31.1 g
Carboidrati
133.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Indonesian
13 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Indonesian red spice paste
45min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian white spice paste
35min
Spiced meatball soup (Bakso)
2h 25min
Beef Rendang
1h 35min
Singapore Laksa
55min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min