Dispositivi & accessori
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Prep. 15min
Totale 40min
2 porties
Ingredienti
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 2 porties
Sodio
4817.5 mg
Proteine
26 g
Calorie
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Grassi
34.4 g
Fibre
13 g
Grassi saturi
3.6 g
Carboidrati
137.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Celebration of Colours
7 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Mediterrane groentepasta
Nessuna valutazione
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nessuna valutazione
Bietencarpaccio met Burrata
Nessuna valutazione
Champignon en spinazie lasagne
Nessuna valutazione
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Nessuna valutazione
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Stevige linzenchili
50min
Bloemkoolrijst poke bowl
Nessuna valutazione
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min