Geräte & Zubehör
Guacamole
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
8 portions
Zutaten
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3 ½ oz white onions, halvedred onions halved3 ½ oz
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1 - 1 ½ fresh chilies, deseededserrano chilies deseeded1 - 1 ½
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½ - 1 oz lemon juicelime juice½ - 1 oz
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salt to taste½ - 1 tsp
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fresh cilantro leaves only3 sprigs
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tomatoes quartered9 ½ oz
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ripe avocado cut into pieces (approx. 4 avocados)24 oz
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limes cut into wedges, to serve2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
226.6 mg
Protein
2.3 g
Kalorien
629.9 kJ /
150.6 kcal
Fett
12.7 g
Ballaststoff
6.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
10.4 g