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Mapo tofu
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
6 portion
Zutaten
-
pork mince150 g
-
light soy sauce1 ½ tbsp
-
ground white pepper1 ½ tsp
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tsp
-
garlic cloves4 ½
-
vegetable oil10 g
-
silken tofu, any type (approx. 2 boxes), cut into pieces (approx. 1.5 cm)900 g
-
oyster sauce3 tbsp
-
chilli broad bean paste (e.g. Sichuan chilli bean paste)3 tbsp
-
salt⅓ tsp
-
sesame oil, toasted10 g
-
spring onion chopped, to garnish3 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
0 mg
Protein
13 g
Kalorien
612 kJ /
146 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
7 g
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