Geräte & Zubehör
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
10 portions
Zutaten
-
garlic cloves10 g
-
shallots100 g
-
fresh ginger cut in slices30 g
-
pork belly, with skin cut in pieces (3 cm)1000 g
-
dried black fungi soaked to soften30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
lump sugar20 g
-
fermented bean curd (nam yee) with gravy70 g
-
water250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
29 g
Kalorien
1527 kJ /
365 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oriental Pork Dishes
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Braised pork belly
55 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Rice Wine Chicken
30 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min