Focaccia

Focaccia

4.6 10 Bewertung
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 3 Std.
8 portions

Zutaten

  • strong white bread flour
    330 g
  • sugar (optional)
    ½ tsp
  • dried instant yeast
    1 tsp
    15 g fresh yeast, crumbled
  • olive oil plus extra for greasing and drizzling
    20 g
  • water warm, plus extra for sprinkling
    230 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • cherry tomatoes halved
    20
  • fresh rosemary leaves chopped
    1 ½ Tbsp
  • coarse sea salt
    ½ tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 318 mg
Protein 5.5 g
Kalorien 756.2 kJ / 180.7 kcal
Fett 3.3 g
Ballaststoff 1.6 g
Gesättigte Fettsäuren 0.4 g
Kohlenhydrate 31.9 g

Das könnte dir auch gefallen...