Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti

5.0 2 Bewertung
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions

Zutaten

  • fresh parsley leaves
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • honey
    20 g
  • olive oil
    60 g
  • lemon juice
    40 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    4 - 5 pinches
  • courgettes raw, spiralized or cut in ribbons (approx. 600 g)
    4
  • sun-dried tomatoes in oil drained, roughly chopped
    20
  • tinned tuna, in brine (drained, approx. 230 g)
    260 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 443.7 mg
Protein 16.3 g
Kalorien 1119.2 kJ / 267.5 kcal
Fett 15.9 g
Ballaststoff 3.5 g
Gesättigte Fettsäuren 2.3 g
Kohlenhydrate 17.2 g

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