Crusted Pâté (Spain)
TM6 TM5 TM31

Crusted Pâté (Spain)

4.0 ( 1 Bewertung )

Zutaten

Pastry

  • 400 g plain flour plus extra for dusting
  • 200 g unsalted butter diced
  • 100 g water plus extra for soaking
  • 1 tsp fine sea salt

Pâté

  • 6 - 8 sprigs fresh parsley leaves only, to taste
  • 3 tsp pickled green peppercorns
  • 2 slices white bread (50 g)
  • 100 g button mushrooms
  • 900 g pork meat lean, diced (2 cm)
  • 150 g chicken livers trimmed, cut in pieces
  • 3 tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 3 large eggs
  • 50 g milk
  • 20 g oloroso wine
  • 50 g foie gras mi-cuit
    oder pork liver paté (chicken or duck)

Assembly

  • 3 slices bacon unsmoked
  • 1 egg beaten
  • 3 gelatine leaves
  • 350 g water
  • 50 g sweet wine (e.g. sweet sherry or Madeira)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
408 kcal / 1706 kJ
Protein
22.6 g
Fett
24.2 g
Kohlenhydrate
25 g
Ballaststoff
1.4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte